Pagina's

Contact

Informatie

Vinyl

Vinyl van Bertelink Vloeren

Al ruim 35 jaar is Bertelink Vloeren een gevestigde naam in het leggen van allerhande vloeren. Door onze ervaring zijn wij dé specialist in het nauwkeurig leggen van vinyl vloeren. Voor ons is geen vloer te gek.
Vinyl vloeren

Het leggen van vinyl

Vinyl vloeren worden op een specifieke en zorgvuldige manier gelegd om duurzaamheid en een naadloze afwerking te waarborgen. Het legproces begint met een grondige inspectie van de ondervloer. Deze moet schoon, glad en droog zijn voor een optimale installatie. Indien nodig wordt de ondervloer geëgaliseerd om oneffenheden te voorkomen.

Vervolgens wordt het vinyl uitgerold en nauwkeurig op maat gesneden. Bij Bertelink Vloeren besteden we extra aandacht aan de positionering van het vinyl om ervoor te zorgen dat het patroon mooi aansluit en eventuele naden minimaal zichtbaar zijn. Na het positioneren wordt het vinyl stevig verlijmd op de ondervloer. Dit zorgt voor een stabiele hechting en voorkomt verschuiving of bobbels in de toekomst.


Tot slot wordt het vinyl zorgvuldig afgewerkt aan de randen en bij obstakels zoals deurposten. Onze vakmensen besteden veel aandacht aan de details om ervoor te zorgen dat uw vinyl vloer niet alleen functioneel is, maar ook een esthetisch hoogtepunt vormt in uw ruimte.

Voordelen van vinyl vloeren

Het leggen van vinyl vloeren biedt diverse voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen. Een van de opvallendste voordelen is de waterbestendigheid van vinyl. Dit maakt het een uitstekende keuze voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. In tegenstelling tot hout of laminaat is vinyl ongevoelig voor waterschade en is het eenvoudig schoon te maken, wat bijdraagt aan een hygiënische leefomgeving.

Een ander pluspunt van vinyl vloeren is het comfort dat ze bieden. Het materiaal voelt warm en zacht aan, waardoor het aangenaam is om op te lopen, vooral in de wintermaanden. Bovendien heeft vinyl van nature geluiddempende eigenschappen, wat bijdraagt aan een rustige en aangename leefomgeving.


Vinyl vloeren staan ook bekend om hun veelzijdigheid in ontwerp. Met moderne printtechnologie kunnen vinyl vloeren nauwkeurig worden vormgegeven om de uitstraling van natuurlijke materialen zoals hout en steen te imiteren. Hierdoor kunt u genieten van de esthetiek van bijvoorbeeld een houten vloer, zonder de nadelen van echt hout

Bertelink Vloeren staat voor u klaar

Bertelink Vloeren staat garant voor kwaliteit en service. Onze vakmensen zijn gedreven en deskundig en wij werken uitsluitend met materialen die voldoen aan onze strenge normen. Bent u geïnteresseerd in het laten leggen van een vinyl vloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u snel een offerte op maat van ons ontvangt.
Kom langs in onze showroom