Pagina's

Contact

Informatie

Over ons

Welkom bij Bertelink Vloeren

Bertelink Vloeren heeft zich als vakbekwaam woningstoffeerdersbedrijf al meer dan 35 jaar toegelegd op het leggen van diverse vloeren.

Over Bertelink Vloeren

Al ruim 35 jaar is Bertelink Vloeren een vertrouwd begrip in de wereld van woningstoffering. Wij hebben ons opgebouwd tot een bedrijf dat staat voor kwaliteit en service. Onze lange staat van dienst getuigt van onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid. Bij Bertelink Vloeren werken we uitsluitend met de allerbeste materialen zodat wij een product leveren waar we trots op kunnen zijn en waar u jarenlang plezier van zult hebben. Onze ervaren vakmensen gaan elke uitdaging aan met enthousiasme en expertise. Wij streven altijd naar het overtreffen van uw verwachtingen. Bij Bertelink Vloeren kiest u voor een partner met een rijke geschiedenis, garantie op kwaliteit en gedreven door passie voor het vak.

over ons e1644961753438

Specialist in het leggen van vloeren

Onze expertise strekt zich uit tot alle typen vloerbedekkingen, waaronder PVC, laminaat, vinyl, tapijt en het stijlvol bekleden van trappen. Bij Bertelink Vloeren gaan we verder dan alleen het leggen, wij zijn ook gespecialiseerd in het zorgvuldig egaliseren van oppervlaktes. Met oog voor detail en precisie zorgen wij ervoor dat uw vloer niet alleen mooi oogt, maar ook duurzaam en functioneel is. Bij Bertelink Vloeren staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Neem contact op

Wilt u uw woning voorzien van een prachtige nieuwe vloer? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via telefoon of e-mail. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom streven we ernaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Bij Bertelink Vloeren streven we naar een vlotte communicatie en transparante afspraken.