Pagina's

Contact

Informatie

Tapijt

Tapijt leggen met vakmanschap

Bertelink Vloeren, met meer dan 35 jaar ervaring, is uw vertrouwde partner als het gaat om het leggen van tapijt. Met hoogwaardige materialen en een focus op details garanderen wij een tapijt dat niet alleen een lust voor het oog is, maar ook langdurig comfort biedt.
Tapijt rollen

Hoe wordt tapijt gelegd?

Het leggen van tapijt vergt een zorgvuldige en deskundige aanpak en bij Bertelink Vloeren nemen we deze taak serieus. Het proces begint met een grondige inspectie van de ondervloer. Deze moet schoon, glad en droog zijn om een optimaal resultaat te garanderen. Indien nodig wordt de ondervloer geëgaliseerd om oneffenheden te voorkomen en een solide basis te creëren voor het tapijt. Vervolgens wordt het tapijt op maat gesneden en nauwkeurig gepositioneerd. Onze vakmensen besteden veel aandacht aan de juiste plaatsing om ervoor te zorgen dat het tapijt mooi aansluit en eventuele naden minimaal zichtbaar zijn. Afhankelijk van de grootte van de ruimte kan het tapijt worden verlijmd of gespannen voor een strak resultaat. Het snijden en afwerken van het tapijt rondom hoeken en obstakels zoals deurposten is een cruciale stap. Onze ervaren stoffeerders zorgen ervoor dat het tapijt naadloos wordt afgewerkt.

Voordelen van tapijt

Het leggen van tapijt biedt verschillende voordelen die het tot een aantrekkelijke keuze maken ten opzichte van andere vloerbedekkingen. Een opvallend voordeel is het comfort dat tapijt biedt. Het voelt zacht en warm aan, wat bijdraagt aan een aangename sfeer in uw huis. Tapijt is ideaal voor slaapkamers en woonkamers, waar het comfort van de vloer een belangrijke factor is.

Een ander voordeel van tapijt is de geluiddempende eigenschap. Het absorbeert geluid, waardoor het bijdraagt aan een rustige en gezellige omgeving. Dit maakt tapijt een uitstekende keuze voor ruimtes waar geluidsreductie gewenst is, zoals appartementen of kamers op hogere verdiepingen.


Tapijt leggen biedt ook een breed scala aan ontwerpmogelijkheden. Met diverse stijlen, kleuren en texturen kunt u het tapijt afstemmen op uw persoonlijke smaak en de sfeer van uw interieur versterken. Of u nu kiest voor hoogpolig of laagpolig tapijt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte tapijt voor uw ruimte. Zij kunnen u op de hoogte brengen van alle mogelijkheden. Aarzel niet en neem contact met ons op. Als u voor Bertelink Vloeren kiest, kiest u voor vakmanschap.
Kom langs in onze showroom