Pagina's

Contact

Informatie

Trapbekleding

Trapbekleding op maat

Bertelink Vloeren is, met meer dan 35 jaar ervaring in het stofferen van woningen, de ideale partner voor het stijlvol bekleden van uw trap. Onze focus op kwaliteit en vakmanschap komt tot uiting in de verschillende mogelijkheden die wij bieden om uw trap te bekleden. Wij werken altijd met de beste materialen en hebben oog voor detail.
Trap bekleding

Verschillende soorten trapbekleding

Bij Bertelink Vloeren begrijpen we dat elke trap uniek is en daarom bieden wij diverse soorten trapbekleding aan. Tapijt is een populaire keuze voor trapbekleding vanwege de comfortabele en warme uitstraling die het biedt. Hoogpolig of laagpolig tapijt, de keuze is aan u.

Wij zorgen voor een nauwkeurige plaatsing die de trap een luxe uitstraling geeft.

Een andere mogelijkheid voor trapbekleding is het gebruik van vinyl. Vinyl is duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in diverse stijlen. Het kan de uitstraling van hout of tegels nabootsen, waardoor het een veelzijdige keuze is die past bij verschillende interieurstijlen.

Hoe wordt trapbekleding gelegd?

Het leggen van trapbekleding vereist precisie en vakmanschap, en bij Bertelink Vloeren nemen we deze taak serieus. Het proces begint met een grondige inspectie van de trap. Eventuele oneffenheden worden geëgaliseerd en de trap wordt zorgvuldig voorbereid op de bekleding.

Bij het leggen van tapijt op de trap wordt het tapijt op maat gesneden en nauwkeurig bevestigd. De stoffeerders zorgen ervoor dat het tapijt strak en gelijkmatig wordt aangebracht, met extra aandacht voor de hoeken en randen. Dit resulteert in een trap die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook comfortabel aanvoelt.

Bij vinyl wordt de trapbekleding op een vergelijkbare manier aangepakt. Het materiaal wordt op maat gesneden en vakkundig bevestigd, waarbij ervoor wordt gezorgd dat elk detail klopt. Het eindresultaat is een trap die niet alleen functioneel is maar ook een naadloze aanvulling vormt op uw interieur.

Neem contact met ons op

Kies voor Bertelink Vloeren voor het stijlvol bekleden van uw trap. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en een offerte op maat. Of u nu kiest voor de warmte van tapijt of de duurzaamheid van vinyl, wij garanderen een trapbekleding die voldoet aan uw verwachtingen.

Kom langs in onze showroom