Pagina's

Contact

Informatie

Laminaat

Laminaat bij Bertelink Vloeren

Bij Bertelink Vloeren staan wij al meer dan 35 jaar bekend als dé expert in het leggen van vloeren. Onze ervaring en focus op kwaliteit maken ons uw betrouwbare partner in het leggen van prachtige laminaatvloeren. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en staan garant voor kwaliteit en service.
Laminaat planken

Meer over laminaat

Laminaatvloeren zijn samengesteld uit verschillende lagen. De bovenste laag, de slijtlaag, is gemaakt van melaminehars en zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen krassen en slijtage. Daaronder bevindt zich de decoratieve laag, waarop het visuele ontwerp van de vloer wordt aangebracht. Dit ontwerp kan variëren van realistische hout- en steenmotieven tot eigentijdse patronen. De kernlaag bestaat meestal uit geperst houtvezelplaat, wat zorgt voor stabiliteit en stevigheid. De onderste laag, de backing, biedt extra ondersteuning en beschermt tegen vocht.

Voordelen van laminaat vloeren

Het leggen van laminaatvloeren biedt diverse voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen. Een van de meest opvallende voordelen is de prijs-kwaliteitverhouding. Laminaat is vaak voordeliger dan natuurlijke materialen zoals hout, terwijl het toch de uitstraling van echt hout kan nabootsen. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor mensen die een beperkt budget hebben en die niet willen inleveren op stijl.

Duurzaamheid is een ander pluspunt van laminaatvloeren. De slijtlaag beschermt de vloer tegen krassen, deuken en vlekken, waardoor deze bestand is tegen dagelijks gebruik en geschikt is voor gezinnen en drukke huishoudens. Het laminaat behoudt zijn kwaliteit en uitstraling, zelfs in ruimtes met intensief verkeer.

Een ander voordeel van laminaat is het onderhoudsgemak. De vloeren zijn eenvoudig schoon te houden met reguliere stofzuig- en dweilbeurten. Dit maakt laminaat bijzonder geschikt voor huishoudens met huisdieren en kinderen, waar gemakkelijke reiniging een belangrijk aspect is.

Expertise in het leggen van laminaat

Bertelink Vloeren gaat verder dan alleen het leggen van laminaatvloeren. Wij begrijpen dat elke ruimte uniek is en onze vakmensen zetten zich in om de vloer nauwkeurig aan te passen aan uw wensen en de specificaties van de ruimte. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit garanderen wij een laminaatvloer die niet alleen functioneel is maar ook een verrijking vormt voor uw interieur.

Bent u geïnteresseerd in het laten leggen van een laminaatvloer door Bertelink Vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers staan klaar om u te adviseren en een offerte op maat te sturen.

Kom langs in onze showroom