Pagina's

Contact

Informatie

Vloeren

Bertelink Vloeren, de vloerenspecialist

Bertelink Vloeren is uw ervaren partner als het gaat om vloeren leggen, waarbij vakmanschap en kwaliteit hand in hand gaan. Laat uw vloer door ons leggen en geniet van een prachtig resultaat.

Laminaatvloeren van hoge kwaliteit

Bertelink Vloeren excelleert in het leggen van laminaatvloeren.Met meer dan 35 jaar ervaring, weten onze vakmensen alle fijne kneepjes van het leggen van een kwalitatieve laminaatvloer. Met oog voor detail zorgen wij ervoor dat de planken naadloos op elkaar aansluiten, resulterend in een vloer die er niet alleen goed uitziet, maar ook duurzaam en slijtvast is.Wij passen de legtechniek aan op uw wensen waardoor uw laminaatvloer perfect aansluit op de rest van uw interieur.

Ontdek de veelzijdigheid van PVC vloeren

Voor het leggen van PVC vloeren zit u bij Bertelink Vloeren aan het juiste adres. Wij besteden extra aandacht aan de voorbereiding van de ondervloer, wat essentieel is voor de levensduur en stabiliteit van uw PVC vloer. Het resultaat is een strak gelegde vloer die bestand is tegen intensief gebruik. Ontdek de veelzijdigheid van PVC vloeren met Bertelink Vloeren.

De warmte van tapijt

Bij Bertelink Vloeren zijn we meesters in het leggen van tapijt. Onze stoffeerders zorgen voor een vlekkeloze installatie waarbij de tapijtranden zeer strak worden afgewerkt. Wij hebben ervaring met het leggen van alle soorten tapijt. Of het nu gaat over hoogpolig of laagpolig tapijt, wij kunnen alles! Door vakmanschap te combineren met hoogwaardige materialen, creëren wij een tapijt vloer die lang meegaat en een warme uitstraling geeft aan uw ruimte.

Egaliseren uw vloer

Een cruciale stap in het vloeren leggen is het egaliseren van de ondergrond. Bij Bertelink Vloeren nemen we dit zeer serieus. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een perfect egale basis, waardoor de nieuwe vloer optimaal tot zijn recht komt. Egaliseren is van essentieel belang om oneffenheden te voorkomen en een langdurige, strakke afwerking te waarborgen.

Variatie met vinyl vloeren

Vinyl vloeren leggen is een specialiteit van Bertelink Vloeren. Onze vakmensen benaderen het leggen van vinyl met uiterste precisie, waarbij de vloer naadloos wordt gelegd. Wij leggen zowel klikvinyl als de verlijmde variant. Vinylvloeren bieden een breed scala aan stijlen en structuren.