Pagina's

Contact

Informatie

PVC Vloeren

PVC vloeren bij Bertelink Vloeren

Al ruim 35 jaar staat Bertelink Vloeren garant voor vakmanschap en kwaliteit in het leggen van vloeren. Onze expertise reikt ver en één van onze specialiteiten is het leggen van PVC vloeren. Bij Bertelink Vloeren werken we uitsluitend met de allerbeste materialen en staan we garant voor kwaliteit en service.
PVC vloeren

Wat zijn PVC vloeren?

PVC vloeren zijn een moderne en veelzijdige keuze voor vloerbedekking. Ze bestaan uit polyvinylchloride. Dit is een duurzaam materiaal dat bekend staat om zijn slijtvastheid en lange levensduur. De vloeren zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, variërend van realistische hout- en steendessins tot eigentijdse patronen. PVC vloeren kunnen zowel in planken als tegels worden geïnstalleerd waardoor er talloze mogelijkheden zijn om de gewenste look voor uw ruimte te creëren.

Voordelen van PVC vloeren

Het leggen van PVC vloeren biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen. Een van de belangrijkste voordelen is de duurzaamheid van het materiaal. PVC is bestand tegen slijtage, vlekken en vocht. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik. De vloeren behouden langdurig hun kwaliteit, zelfs in ruimtes waarbij de vloer intensief wordt gebruikt.

Een ander voordeel van PVC vloeren is de veelzijdigheid in ontwerp. Met moderne printtechnologie kunnen PVC vloeren nauwkeurig worden vormgegeven om de uitstraling van natuurlijke materialen zoals hout en steen te imiteren. Hierdoor kunt u genieten van bijvoorbeeld een houten vloer, zonder de nadelen van echt hout, zoals gevoeligheid voor vocht en temperatuurschommelingen.


Daarnaast biedt PVC vloeren uitstekend comfort. Het materiaal voelt warm aan, wat bijdraagt aan een aangename sfeer in uw woning. Bovendien heeft PVC natuurlijke geluiddempende eigenschappen, waardoor het geluid in uw ruimte wordt verminderd. Dit maakt PVC vloeren bij uitstek geschikt voor slaapkamers en appartementen.

Een ander pluspunt is het onderhoudsgemak van PVC vloeren. Ze zijn eenvoudig schoon te houden met regulier stofzuigen en dweilen. Hierdoor blijft uw vloer niet alleen hygiënisch, maar behoudt deze ook zijn oorspronkelijke glans.

Kwaliteit en service bij Bertelink Vloeren

Bertelink Vloeren legt de lat hoog als het gaat om kwaliteit en service. Onze vakmensen zijn gedreven en deskundig en we werken uitsluitend met materialen die voldoen aan onze strenge normen. Wij begrijpen dat het leggen van een vloer een investering is en daarom zetten wij ons in voor duurzame resultaten die jarenlang meegaan.

Bent u geïnteresseerd in het laten leggen van PVC vloeren door Bertelink Vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers staan klaar om u te adviseren en een offerte op maat te verstrekken.

Kom langs in onze showroom