PVC vloeren in Enschede

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning en is uw oog gevallen op een fraaie PVC vloer? Dan bent u bij Bertelink Vloeren in Enschede aan het juiste adres. Al ruim 35 jaar staat Bertelink Vloeren garant voor vakmanschap en kwaliteit in het leggen van vloeren. Onze expertise reikt ver en één van onze specialiteiten is het leggen van populaire PVC vloeren. Bij Bertelink Vloeren werken we uitsluitend met de allerbeste materialen en staan we garant voor kwaliteit en service.

Wat zijn PVC vloeren?

PVC vloeren, ook wel Polyvinylchloride genoemd, zijn een moderne en veelzijdige keuze voor vloerbedekking. Wanneer u kiest voor een PVC vloer kiest u voor een vloer die garant staat voor zijn slijtvastheid en lange levensduur. De vloeren zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een klik PVC vloer maar kunt u ook bijvoorbeeld kiezen voor een verlijmde PVC vloer.
PVC vloeren

Voordelen van PVC vloeren

Het leggen van PVC vloeren biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen. Eén van de belangrijkste voordelen is de duurzaamheid van het materiaal. PVC is bestand tegen slijtage, vlekken en vocht. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor zowel huishoudelijk als commercieel  gebruik. De vloeren behouden langdurig hun kwaliteit, zelfs in ruimtes waarbij de vloer intensief wordt gebruikt.

Een ander voordeel van PVC vloeren is de veelzijdigheid in ontwerp. Met moderne printtechnologie kunnen PVC vloeren nauwkeurig worden vormgegeven om de uitstraling van natuurlijke materialen zoals hout en steen te imiteren. Hierdoor kunt u genieten van bijvoorbeeld een houten vloer zonder de nadelen van echt hout zoals gevoeligheid voor vocht en  temperatuurschommelingen.

Daarnaast biedt PVC vloeren uitstekend comfort. Het materiaal voelt warm aan, wat bijdraagt aan een aangename sfeer in uw woning. Bovendien heeft PVC natuurlijke geluiddempende eigenschappen waardoor het geluid in uw ruimte wordt verminderd. Dit maakt PVC vloeren bij uitstek geschikt voor slaapkamers en appartementen. 

Een ander pluspunt is het onderhoudsgemak van PVC vloeren. Ze zijn eenvoudig schoon te houden met regulier stofzuigen en dweilen. Hierdoor blijft uw vloer niet alleen hygiënisch, maar behoudt deze ook zijn oorspronkelijke glans.

Kwaliteit en service bij Bertelink Vloeren

Bertelink Vloeren legt de lat hoog als het gaat om kwaliteit en service. Onze vakmensen zijn gedreven en deskundig en we werken uitsluitend met de beste materialen. Bent u geïnteresseerd in het laten leggen van een PVC vloer in Enschede of elders in de buurt van Enschede? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag telefonisch of per mail verder. Liever direct persoonlijk advies in onze showroom? Ook dat is natuurlijk mogelijk, maak eenvoudig online een afspraak en we zien u graag binnenkort bij ons in de showroom.

Kom langs in onze showroom